Românii au luat foc după ce a făcut Poliția la înmormântarea lui Emi Pian
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Tot mai mulți români se revoltă după atitudinea Poliției la înmormântarea interlopului Emi Pian.

Cetățenii au scris sute de comentarii pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, după desfășurarea impresionantă de forțe a MAI de duminică, cu scopul de a asigura securitatea la înmormântarea interlopului Emi Pian.

Iată câteva dintre mesaje:

'Sa va fie rusine, sunteti jalnici, amendati oameni nevinovati pentru o masca, pentru vanzare de patranjel! Faceti abuzuri de tot felul si va umiliti la toti infractorii. Va faceti ca nu vedeti clanurile mafiote care colcae in toata tara, care rapesc, fura si ameninta pe ori si cine, te ia groaza sa treci prin teritorii controlate de clanurile mafiote. Rezultatele sa vorbeasca pentru Politie, fapte nu vorbe.10 August ati batut si gazat oameni nevinovati si in cazul Caracal nu atí intervenit sa salvati viata acelei copile?
Cum politia de frontiera cauta si retine oameni in vama cu orele la control si cand trece interlopii cu fete rapite nu-i deranjeaza?
Cum sau dezvoltat atatea clanuri mafiote si umbla nestingheriti , nu va puneti intrebarea?
Cine face coruptie la permite, la imigrari, la pasaporte ?
Toate aceste institutii nu sunt controlaré de Politie?'

'Legea este la fel pentru toată lumea? Sau parțial?'

'AȚI AJUNS RUȘINEA POPORULUI......ATI AJUNS SĂ MÂNCATI DIN PALMA LOR.....PĂDURILE NU POT FI SURVOLATE ȘI PĂZITE CA AICI.....CE ÎNCREDERE SĂ MAI AIBĂ LUMEA ÎN VOI?????? RUSINE!!!!!!'

'Rusine Politia Romana !!!
Rusine JANDARMERIA ROMANA !!!'

'Bine, bă, că vreți pensii speciale! Pentru interlopi prestați gratis și de la restul fraierilor de cetăteni luați și cenușa din vatră. Ministerul Afacerilor Interne ale angajaților! Ha!'

'Ați ajuns de râsul curcilor, de când aveți o nouă meserie ! Să-i păziți pe interlopi ! Nu mai aveți nici un pic de credibilitate !
Ați pierdut respectul nostru !
Acum echipați-vă corespunzător și mergeți în Piața Victoriei !
Să nu uitați tunurile cu apă și gazele lacrimogene!'

Reacția MAI

Purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog, a declarat duminică, după criticile din spaţiul public că forţele de ordine au scăpat situaţia de sub control în ultimele zile, că poliţiştii şi jandarmii au luat măsuri graduale şi concrete de prevenire, "astfel încât astăzi să nu vorbim de victime omeneşti, de scandaluri sau de tulburarea gravă a ordinii publice".

Monica Dajbog a susţinut duminică o declaraţie de presă, după ce jandarmii şi poliţiştii au fost acuzaţi în spaţiul public că au scăpat situaţia de sub control, fiind criticată şi prezenţa masivă a forţelor de ordine la priveghiul liderului clanului Duduianu, Emi Pian.

"Conducerea MAI vrea să adreseze mulţumiri efectivelor care au acţionat în ultimele zile pentru protejarea cetăţenilor din întreaga ţară într-un context extrem de dificil. Structurile MAI sunt întotdeauna acolo unde este nevoie pentru a proteja cetăţenii, fie că vorbim de mitinguri ad-hoc, evenimente sportive, culturale, religioase, evenimente private sau alte tipuri de procesiuni. Fiecare aglomerare de oameni presupune anumite riscuri, dar de fiecare dată structurile MAI au acţionat astfel încât să reducă aceste riscuri, iar oamenii să nu aibă de suferit", a spus ea. După aceste declarații de presă, românii au luat foc!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel