RomâniaTV: Kovesi, nou dosar la SIIJ. Cine ar fi denunțat-o
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Kovesi
Kovesi
România TV anunță un al treilea dosar pe numele fostei șefe DNA, Laura Codruța Kovesi, la Secția de Investigare a Magistraților.

România TV informează Laura Codruța Kovesi ar fi fost denunțată de un celebru om de afaceri.

Conform reporterului postului tv, omul de afaceri ar fi spus în denunț că procurorii Lucian Onea și Mircea Negulescu l-ar fi chemat la DNA Ploiești pentru a da declarație mincinoasă împotriva lui Vlad Cosma, dar care să îi susțină pe cei doi având în vedere că ieșiseră la suprafață dovezi că fabricau dosare și falsificau probele. 

Din informația difuzată de reporterul Laura Duță, în timpul emisiunii lui Victor Ciutacu, reiese faptul că afaceristul ar fi refuzat să depună declarația, însă a fost citat la sediul DNA central. Acolo, acesta ar fi fost interpelat și de fosta șefă DNA, care ar fi fost în biroul unde acesta se afla și i-ar fi cerut să dea o declarație scrisă împotriva lui Vlad Cosma și în favoarea procurorilor Onea și Negulescu. Cum omul de afaceri a refuzat să dea declarația mincinoasă, Kovesi l-ar fi amenințat că va avea de suferit.

Potrivit sursei citate, în acest dosar, cel de-al treilea la număr deschis la Secția de investigare a magistraților, Laura Codruța Kovesi ar fi acuzată de șantaj și de represiune nedreaptă. Denunțătorul ar fi precizat că la amenințările lui Kovesi ar fi fost prezenți și martori, care vor fi chemați la audieri. Totodată, procurorii Onea și Negulescu ar urma și ei să fie audiați.

Vezi și: Kovesi, documente în premieră. Gâdea: Ordinul execuției. Bombă uriașă de presă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel