România-Turcia, 0-1: Echipa lui Pițurcă luptă pentru CM 2014
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
turcia-romania
turcia-romania

Reprezentativa de fotbal a României susține marți, de la ora 21.00, pe Arena Naţională, meciul cu selecţionata Turciei, într-un meci contând pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

[caption id="attachment_364361" align="alignleft" width="310"] Sursa foto: Prosport[/caption]

Update: Lovitură de teatru pe Arena Națională în minutul 22: Burak Yilmaz deschide scorul pentru Turcia, cu o lovitură de cap din 6 metri.

...

În cadrul unei conferințe de presă, susținută luni, selecţionerul Victor Piţurcă a declarat că echipa naţională a României are un mic avantaj în meciul cu Turcia deoarece poate fi ajutată şi de un rezultat de egalitate, dar a menţionat că se aşteaptă la o partidă mult mai dificilă decât cea cu Ungaria.

Pentru meciul cu Turcia, Pițurcă a introdus în teren următtoarea echipă: Tătăruşanu - Măţel, Goian, Chiricheş, Raţ - Hoban, Pintilii - Torje, Stancu, Tănase - Marica.

În schimb, antrenorul naţionalei Turciei a precizat, luni, că echipa sa caută o minune în partida cu reprezentativa României, el acuzând faptul că are mai mulţi jucători răciţi, printre care şi vedeta Arda Turan.

Jucătorii turci care evoluează în prima repriză sunt Volkan Demirel - Gokhan Gonul, Semih Kaya, Omer Toprak, Caner Erkin - Gokhan Tore, Selcuk Inan, Mehmet Topal, Arda Turan - Umut Bulut, Burak Yilmaz.

Peste 900 de jandami vor asigura ordinea şi siguranţa spectatorilor, iar Zona Arenei Naţionale va fi supravegheată cu un elicopter înainte şi după meciul care se dispută la această oră, în Capitală.

Potrivit ultimelor informații, s-au vândut deja peste 40.000 de bilete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel