România - Schengen. Premiul pus la bătaie de Raiffeisen. Banca face totul pentru a nu-și pierde clienții după ce s-a anunțat boicot
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Raiffeisen Bank
Raiffeisen Bank
Pentru că în România există persoane care spun că vor boicota băncile austriece după ce România nu a intrat în Schengen, Raiffeisen Bank vine cu o super ofertă.

Raiffeisen Bank face toate eforturile pentru a-și păstra clienții și vine cu oferte care par de nerefuzat. De exemplu, unii clienți au primit, ieri, următorul mesaj: „Castiga combustibil cu un card cadou valabil pentru tot anul! Achita cumparaturile pana pe 31.01.2023 cu cardul de debit Mastercard de la Raiffeisen si poti castiga un card cadou de combustibil de la MOL in valoare de 6000 lei. Regulament raiffeisen.ro/debit-mastercard. Dezabonare *2000”.

Ce face Raiffeisen Bank? Te face să te gândești de două ori înainte să-ți închizi contul la această bancă. Omul de rând se va întreba dacă, de exemplu, nu ar fi mai bine să câștige benzină sau motorină în valoare de 6000 lei decât să plece la altă bancă?

Oferta a fost trimisă prin SMS către clienți.

Pe pagina de Facebook, ultimul mesaj este despre votul privind aderarea la Schengen: „Votul privind aderarea României la spațiul Schengen a animat spiritele și emoțiile din societatea noastră. Zdenek Romanek, CEO Raiffeisen Bank, a declarat: "Susținem pe deplin aderarea României la spațiul Schengen. Am fost surprinși de decizia de astăzi. O vedem doar ca pe un rezultat intermediar. Vom continua să sprijinim demersurile autorităților pentru realizarea acestui deziderat. Raiffeisen Bank finanțează și susține economia românească de 25 de ani, ca partener puternic pentru 2 milioane de clienți persoane fizice și peste 120.000 de companii. Ne-am angajat să facem acest lucru pe termen lung împreună cu cei 4900 de angajați din toată țara".

Comentariile la această postare au fost oprite pentru că erau oameni care intrau și adresau injurii după ce Austria a respins aderarea României la Schengen.

În orice caz, decât să boicotăm băncile austriece care se află pe teritoriul României, am putea boicota mult mai inteligent. Există două forme de boicot mai importante decât fazele cu băncile și benzinăriile de pe teritoriul țării noastre.

De exemplu, nu te mai duci să te operezi la spitalele din Viena, ci alegi clinicile din România. Dacă medicul de acolo te va trata cu același dispreț cum a făcut-o Karl Nehammer, cancelarul Austriei, cu România?

Sau nu mai mergi la schi acolo. Avem și noi multe destinații frumoase care merită văzute.

VEZI ȘI: UPDATE OFICIAL. Iei pensia sau salariul prin card la Raiffeisen Bank sau BCR? Ministrul Budăi, precizările momentului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel