România, șantierul Elenei Udrea, Bucureștiul, șantierul lui Sorin Oprescu: în 2011 încep lucrările la două săli polivalente în Capitală
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
sorin oprescu
sorin oprescu

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, intenţionează să demareze lucrările la două săli polivalente în nordul şi sudul Capitalei, anul viitor.

Sala polivalentă din nordul Bucureştiului va fi construită pe un teren deţinut de municipalitate, situat între comuna Voluntari şi DN1. Aceasta va avea o capacitate de 20.000-25.000 de locuri. Sala polivalentă din sud se preconizează a fi ridicată în Parcul Tineretului, iar capacitatea gândită este de aproximativ 16.000 de locuri. „Eu sper ca începutul anului să marcheze începerea lucrărilor, care vor fi realizate tot în parteneriat public- privat”, a precizat Oprescu. El a reiterat, cu acest prilej, faptul că doreşte să amenajeze o bază sportivă nautică pe Lacul Morii. „Aş dori din tot sufletul să-i fac domnului Patzaichin o bază. Mai sunt şi alte amenajări surpriză, dar acestea vi le voi spune la momentul potrivit”, a mai spus edilul-şef.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel