România Sălbatică. Videoclipul melodiei centrale a documentarului a fost  lansat - VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cu câteva zile înainte de Premiera de Gală, echipa România Sălbatică lansează videoclipul piesei centrale a documentarului. Interpretată de Mădălina Pavăl, melodia „Du-mă vântule!” este compusă de Alexei Țurcan, iar videoclipul este produs de Adriana Răcășan și Bogdan Crăciun.

Norbert Fodor a fost directorul de imagine care a surprins imaginile autentice filmate în Mestecănișul de la Reci, din județul Covasna, alături de Vlad Popescu ca asistent regie, în timp ce Alex Pintică semnează montajul. Costume: Ramona Manea. Make-up artist: Iulia Roșeanu.

Mădălina Pavăl a cucerit publicul cu piesele ei inspirate din folclorul românesc, compoziții în care natura este mereu personaj central. Mădălina a adus în ultimii ani folclorul din Bucovina pe ritmuri moderne, în muzica mainstream, a cântat și colaborat mulți ani cu trupa Subcarpați, iar anul trecut a lansat primul ei album, „Oamenii se fac dor”, potrivit descopera.ro.

Premiera de Gală a celui mai spectaculos documentar dedicat naturii din țara noastră va avea loc în aer liber, pe 15 septembrie, la Amfiteatrul „Mihai Eminescu”, de la ora 19:30. Publicul va fi așteptat de întreaga echipă a filmului, dar și de singura orchestră de muzică de film din țară, Bucharest Film Orchestra, care va susține un live performance de 15 minute, dirijată de Tiberiu Soare. Biletele sunt puse în vânzare pe Eventbook.

Începând de azi, cei care achiziționează 3 bilete la Premiera de Gală îl vor primi pe al 4-lea GRATUIT. În plus, primii 60 de oameni care achiziționează un pachet 3 + 1 vor primi un CADOU pe care îl vor putea folosi la următoarea excursie în natură. Detalii în eveniment.

România Sălbatică a avut premiera mondială în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), unde a cucerit și Premiul Publicului și se va lansa pe 17 septembrie în cinematografele din întreaga țară, distribuit de Transilvania Film.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel