Data publicării:

România lucrului bine făcut la intersecția Orșova cu Cernișoara: Nu-i admisibil ca unii să acopere și peste două zile altă instituție să sape din nou. Bătaie de joc

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
De câteva luni este blocaj mare în Sectorul 6, iar lucrurile vor reveni la normal la începutul anului 2024.

Există mai multe lucrări edilitare care au dat peste cap traficul din Sectorul 6.

Oamenii care locuiesc la case și la blocuri se plâng că sunt „izolați” pentru că, pentru a ajunge acasă, trebuie să ocolească foarte mult, iar străzile pe care trebuie să meargă cu mașina sunt pline de gropi. Problema este că lucrările trenează deja de foarte mult timp.

Și când credeau că una dintre lucrări s-a terminat, totul a luat-o de la capăt. S-a întâmplat la intersecția Orșova cu Cernișoara. Mai exact, după aproape un an, s-a terminat, săptămâna trecută, lucrarea de canalizare! Un cititor DC News ne-a semnalat acest caz.

„Finisare deosebită! La o groapă de șapte metri adâncime, tot pământul a fost tasat să nu apară lăsări de teren! Strat de nisip gros, beton, asfalt! Vinerea trecută s-a întâmplat acest lucru! Am vorbit cu șeful lucrării și urma ca marți să dea drumul circulației! Marți au apărut cei de la gaze care au decupat și ei și au săpat pentru conducta de gaze! Acum iar nu se circulă!


Este o bătaie de joc și este și risipă de bani! Nu este admisibil ca unii să acopere și peste două zile altă instituție să sape din nou și să redeschidă șantierul...”, ne-a scris cititorul DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel