România - Lituania, Liga Națiunilor, live, rezultat final. Tricolorii, ultima șansă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Cristian Sapunaru
Cristian Sapunaru
România a întâlnit în această seară Lituania, partidă care a avut loc în cadrul Ligii Națiunilor.  Tricolorii s-au impus cu 3-0.

Min 90 FINAL

Min 65 - GOOOL ROMÂNIA! Stanciu marchează și el din lovitură liberă!

Min 46 - GOOOL ROMÂNIA! Început extraordinar de repriză secundă! Keșeru marchează!

Min 9 - GOOOL ROMÂNIA! Pușcaș deschide scorul!

-----

Știrea inițială:

România - Lituania, rezultat live, Liga Națiunilor România se află pe locul 3 în grupă, cu 6 puncte. Pe locul secund este Muntenegru, 7 puncte iar lider în grupă este Serbia cu 8 puncte. Lituania este lanterna roșie a grupei, 0 puncte.

România - Lituania, rezultat live, Liga Națiunilor Pentru a sepra măcar la poziția secundă, România este nevoită să învingă Lituania. Partida se va juca la Ploiești, dar din păcate fără spectatori din cauza incidentelor provocate de ultrașii români. Tot azi se va disputa celălalt meci al grupei Serbia - Muntenegru.

România - Lituania, rezultat live, Liga Națiunilor România a jucat fără spectatori primul său meci din Liga Naţiunilor, cu Muntenegru (0-0), şi va evolua şi sâmbătă contra Lituaniei, tot fără susţinători. 

România - Lituania, rezultat live, Liga Națiunilor Nu va fi uşor, dar trebuie să ne adaptăm la această situaţie şi am insistat toată săptămâna la jucători pe această temă, să nu avem alibiuri şi să intrăm pe teren să câştigăm acest meci pentru că avem nevoie de victorie, a insistat Contra. 

România - Lituania, rezultat live, Liga Națiunilor De la echipa noastră Alexandru Mitriță, căpitanul Craiovei, este incert, acesta accidentându-se la ultimul antrenament.

România - Lituania, rezultat live, Liga Națiunilor Partida dintre România și Lituania va începe de la ora 21:45. Meciul poate fi urmărit și pe WWW.DCNEWS.RO în format live text.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel