România, lăudată de ambasadorul Marii Britanii
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Potrivit ambasadorului britanic la București, Paul Brummell, pașii făcuți de România în ceea ce privește transparența sunt în direcția cea bună în contextul noilor tehnologii, menționând și Comisia de tăiat hârtii, informează B1 TV.

"Considerăm că paşii făcuţi de România sunt în direcţia cea bună, datorită noilor tehnologii digitale. Primul-ministru Cioloş a lansat de curând platforma online maisimplu.gov.ro prin care cetăţenii sunt consultaţi cu privire la modurile de a elimina birocraţia administrativă. În primele zile au fost primite peste 2000 de mesaje pentru spijinirea Comisiei de tăiat hârtii", a subliniat diplomatul britanic, în cadrul unei conferinţe.

Potrivit spuselor lui Brummell, ambasada britanică va sprijini România în continuare în ceea ce privește acest domeniu.

"Ambasada britanică va continua să sprijine eforturile României în direcţia transparenţei şi a datelor deschise. Această susţinere face parte din cooperarea bilaterală pentru reformarea sectorului public în spiritul transparenţei. Sperăm că aceste iniţiative nu vor fi singulare şi că vor stimula mai multă creativitate şi inovare", a adăugat acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel