România, joc slab în faţa Rusiei. Preliminarii Campionatul European 2018
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
România, învinsă clar de Rusia, în preliminariile Campionatului European 2018 de handbal feminin.

Naţionala feminină de handbal a României a fost învinsă clar de formaţia Rusiei, cu scorul de 30-25 (17-15), miercuri, la Togliatti, într-un meci din Grupa a 4-a a preliminariilor Campionatului European din 2018.

Tricolorele au fost conduse de la un capăt la altul al meciului şi s-au ridicat în puţine momente la nivelul adversarelor.

În prima repriză, Rusia a condus şi la şase goluri, cu 14-8 (19), dar la pauză gazdele aveau doar două goluri în plus, 17-15, după o revenire consistentă a echipei noastre, antrenată de spaniolul Ambros Martin.

După pauză, Rusia s-a desprins din nou pe tabelă şi a câştigat fără emoţii, după ce a condus şi la opt goluri, 30-22 (55). Rusia a câştigat cu 30-25, dar România, care a ratat două aruncări de la 7 metri, nu a reuşit să înscrie în unele momente nici când a avut două jucătoare în plus (6 la 4).

Daria Dmitrieva a fost de neoprit, fiind cea mai bună marcatoare a Rusiei, defensiva noastră negăsind aproape niciodată cheia blocării sale, în timp ce din echipa României s-a remarcat Cristina Neagu, autoare a 9 goluri.

[citeste si]

Pentru selecţionata Rusiei, antrenată de Evgheni Trefilov, au mai înscris Daria Samohina 5 goluri, Polina Vedehina 4 goluri, Iulia Managarova 2, Irina Snopova 2, Polina Kuzneţova 2, Valeria Maslova 2, Karina Sabirova 1, Iaroslava Frolova 1, Ksenia Makeeva 1.

Pentru România au mai punctat Ana Maria Dragut 3 goluri, Ana Maria Popa 3, Crina Pintea 3, Eliza Buceschi 2, Valentina Ardean-Elisei 2, Laura Chiper 2, Cristina Laslo 1. Meciul a fost arbitrat de grecii Athanasios Chaskis şi Dimitrios Tsakonas, iar delegat EHF a fost slovacul Jan Rudinsky.

În clasament, România ocupă primul loc, cu 4 puncte (3 jocuri), urmată de Rusia, 4 puncte (3 jocuri), Austria, 2 puncte (2 jocuri), Portugalia, 0 puncte (2 jocuri). Duminică, România va disputa meciul revanşă cu Rusia, la Cluj-Napoca. Primele două clasate se califică la turneul final.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel