Data publicării:

România, înfrângeri pe linie la CM Rugby 2023. Alin Petrache, explicaţii: O grupă a morţii. Distanţa dintre noi şi ei este cea vizibilă

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres
Stejarii au pierdut toate cele patru meciuri din grupele Campionatului Mondial de Rugby 2023, disputat în Franţa. Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby, a explicat cum s-au văzut aceste înfrângeri de la vârful rugby-ului românesc. 

România a pierdut toate cele patru partide de la Campionatul Mondial de Rugby din Franţa, la scoruri greu de digerat. Scoţia a învins România cu 84 la 0, Africa de Sud a câştigat cu 76 la 0, Irlanda ne-a bătut cu 82 la 8, în timp ce Tonga a câştigat cu 45 la 24. Alin Petrache spune, însă, că grupa României a fost una a morţii, aşa că rezultatele sunt, într-un fel, justificabile. 

"Targetul nostru a fost să ne calificăm la Campionatul Mondial. Suntem singurul sport masculin care a mers la un Campionat Mondial, la un turneu final. Ştiu că şi-ar fi dorit foarte mulţi să facem rezultate mai bune. Am avut o grupă nu infernală, nu grea, ci poate o grupă a morţii. Am jucat cu 3 echipe din primele 5 locuri mondiale. Au echipe foarte puternice, foarte în formă. Una dintre ele, iată, este şi campioană mondială. Şi eu, şi jucătorii ne-am fi dorit foarte mult să aducem şi victorii. 

Victoria cu Tonga a fost scopul principal. De ce nu s-a putut?

Targetul nostru principal a fost ...

Citiți mai departe pe DC Sport: https://www.dcsport.ro/romania-infrangeri-pe-linie-la-cm-rugby-2023-alin-petrache-explicatii-o-grupa-a-mortii-distanta-dintre-noi-si-ei-este-cea-vizibila_1707.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel