FED CUP: România-Canada, în barajul pentru Grupa Mondială I
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Echipa României de Fed Cup și-a aflat adversara în barajul pentru calificarea în Grupa Mondială I, conform tragerii la sorţi care a avut loc azi, la Londra.

România va juca împotriva Canadei, iar meciul va avea loc în Canada, în weekend-ul 18-19 aprilie.

Echipa României nu a mai fost în Grupa Mondială I din 1992, iar cea mai bună performanţă a fost obținută la prima participare, în 1973, respectiv calificarea în semifinale.

Alina Tecşor, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a comentat tragerea la sorţi, care a avut loc astăzi, în capitala Marii Britanii.

"La nivelul acesta toate echipele sunt puternice. De aceea, discutăm despre echipele care ar putea să ne fie mai accesibile nouă, iar Canada este una dintre ele, chiar dacă, din păcate, vom juca în deplasare. Avem o echipă omogenă, valoroasă, care la finalul săptămînii trecute s-au susţinut una pe alta, reuşind să adune împreună cele trei puncte necesare victoriei în faţa Spaniei. Întîlnirea cu Canada o vom pregăti ca atare, luînd în calcul şi includerea jucătoarei Eugenie Bouchard în echipa Canadei", a spus Tecşor, potrivit Mediafax.

Celelalte meciuri din play-off-ul pentru Grupa Mondială I:

Italia - SUA

Olanda - Australia

Polonia - Elveţia

Barajul pentru Grupa Mondială II:

Japonia - Belarus

Slovacia - Suedia

Serbia - Paraguay

Spania - Argentina

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel