România, fără procurori-șefi la PÎCCJ, DNA, DIICOT. Remus Borza spune MIZA
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Deputatul Remus Borza a vorbit despre situația critică din România, care nu are procurori-șefi la cele mai importante Parchete din țară. 

”Miza reală e pe procurori. România e republica procurorilor. Cred că suntem singura țară din lume care nu are procurori-șefi, nici la Parchetul General, nici la DIICOT - iată că l-au făcut pe Bănilă, nici la DNA. Deci marile parchete din țară sunt fără procurori-șefi. E clar că un ministru al Justiției controlat de Iohannis va pune pentru următorii cel puțin trei ani de zile oameni loiali, care să-i asigure somnul liniștit, să nu-i ia la numărat casele sau patrimoniul de multe miliarde de euro de la Forumul Democrat al germanilor din România”, a spus Remus Borza, în emisiunea difuzată de DCNews

Deputatul a mai spus că ”una din mizele reale e să aibă ministru al Justiției care să-i pună băieți la DNA, la DIICOT și la Parchetul General și uite așa iar începem un jihad să-i mai luăm pe ăia care au mai rămas cu opinie contrară comandamentelor de la Bruxelles sau Washington.” 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel