România a ajuns la cinci medalii cucerite la Jocurile Mondiale Militare de la Wuhan
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 22 oct 2019, 15:54
WhatsApp
România a ajuns la cinci medalii cucerite la Jocurile Mondiale Militare de la Wuhan (China), după argintul câştigat marţi de luptătoarea Suzana Şeicariu (cat. 53 kg) şi bronzul lui Ionuţ Zincă, la orientare.

Şeicariu a fost învinsă în finala cat. 53 kg de o sportivă din Coreea de Nord, Yon Jo Hwa, după ce în sferturi o învinsese pe rusoaica Milana Dadaşeva, iar în semifinale trecuse de mongola Bolorerdene Batorshikh, potrivit site-ului CSA Steaua. Zincă a luat bronzul la orientare, în proba individuală pe distanţă lungă, devansat în clasamentul final de rusul Dmitri Ţvetkov şi de francezul Frederic Tranchand.

Paul Marius Brabiescu Călinescu s-a clasat pe locul 71, Paul Constantin Pricop pe 79, Ovidiu Mugurel Muţiu pe 110, iar Alexandru Cătălin Fozokos pe 125. Istvan Ferenc Sebestyen şi Felician Bele au abandonat. La ediţia a şaptea a Jocurilor Mondiale Militare, Ana-Maria Popescu a cucerit medalia de argint la spadă, Andreea Chiţu a câştigat tot argint la judo (cat. 57 kg), iar Andrei Dukov, argintul, la lupte libere, cat. 57 kg. Armata României participă, în perioada 16-29 octombrie, la Jocurile Mondiale Militare de la Wuhan, cu un lot format din 80 de sportivi şi 28 de antrenori, personal medical şi staff tehnic, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?