Urmărește emisiunea live
România, 15 ani în NATO. Mihai Fifor:Vom rămâne împreuna alături de prietenii și aliații noștri americani
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Sursa: Facebook Mihai Fifor
Sursa: Facebook Mihai Fifor
"În această după-amiază am participat alături de doamna prim-ministru Viorica Dancila și de ambasadorul Hans Klemm la deschiderea expoziției 'We Stand Together: România and the United States - 15 Years in NATO', la Biblioteca Națională a României.

"A fost un excelent prilej de a marca 15 ani de solidaritate aliata, de colaborare apropiată intre militarii romani și ceilalți militari din statele membre NATO, pentru asigurarea securitatii spațiului nostru euro-atlantic. Sunt 15 ani de realizări, in care am învățat unii de la alții și am cooperat in diverse părți ale lumii.

Le-am mulțumit partenerilor noștri americani pentru prezenta lor in România, care este deosebit de importanta pentru stabilitatea regiunii complexe a Marii Negre, reiterând întregul nostru angajament fata de valorile și obiectivele aliate. Suntem cu totii NATO și vom rămâne împreuna alături de prietenii și aliații noștri americani pentru ca numai împreuna suntem mai puternici și putea asigura stabilitatea, securitatea si prosperitatea societăților noastre", transmite Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel