Români DEPORTAȚI din Mexic. Cel mai de succes vlogger de călătorii, SFATURI UTILE: Aveți aceste opțiuni. E foarte important!
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Români DEPORTAȚI din Mexic. Cel mai de succes vlogger de călătorii, SFATURI: Aveți aceste opțiuni. E foarte important!  /  Sursă captură: BackPackYourLife Youtube
Români DEPORTAȚI din Mexic. Cel mai de succes vlogger de călătorii, SFATURI: Aveți aceste opțiuni. E foarte important! / Sursă captură: BackPackYourLife Youtube
Turiștii români sunt ținuți pe saltele în aeroport, iar o mare parte dintre aceștia au fost deportați. Vloggerul Cătălin Stanciulescu a explicat variantele pe care le au turiștii care vor să călătorească.

De câteva zile, românii sunt deportați și sunt ținuți pe saltele în aeroporturile din Mexic. Mai multe persoane au făcut publice tratamentele cumplite prin care au trecut (vezi AICI). Totodată, Ministerul Afacerilor Externe a explicat, în exclusivitate pentru DC News, care este situația românilor blocați pe aeroportul din Cancun, Mexic, și de ce nu au fost lăsați să intre în țară (vezi AICI). 

Vloggerul „BackPackYourLife“, informații utile pentru români

Cătălin Stanciulescu, vloggerul român care călătorește de mai bine de cinci ani, iar în prezent se află în Peru, a prezentat, pe canalul său de Youtube, BackPackYourLife, informații utile pentru românii care vor să călătorească în Mexic și America Centrală:

Când vă duceți la agenție, încercați să faceți în așa fel să semnați o clauză prin care, dacă Doamne ferește sunteți întorși în România, să vă luați banii înapoi. Dacă agenția nu vrea să vă ajute, ori mergeți la alta, ori zburați pe cont propriu. Dacă zburați pe cont propriu, încercați să vă luați bilet flexibil, să nu vă luați bilet de întoarcere, astfel încât să pierdeți cât mai puțini bani. Și cazarea să fie cu anulare gratuită, la fel.

Dacă ajungeți în Mexic și nu aveți voie să intrați, încercați să plecați în altă parte, găsiți bilete de Columbia la 100-200 de euro. Încercați să faceți o vacanță do it yourself. E important să aveți test de COVID-19. Dacă nu vă încadrați și vi se pare foarte complicat, revin la fraza inițială: Nu plecați în Mexic“, a spus vloggerul român pe canalul său de Youtube.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel