Roman - Vîlceanu, bătaie. Emanuel Ungureanu: De fapt, ei au ieşit să se bată, ca niște golani. Roman s-a dat victimă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Emanuel Ungureanu (USRR) a comentat scandalul zilei în care protagoniști au fost Dan Vîlceanu și Florin Roman, acesta din urmă fiind bătut de fostul ministru al Finanțelor.

"Domnul Roman am crezut că are nasul roşu iniţial de la minciuni, pentru că noi îl cunoaştem de mult timp. Este un individ care provoacă. Domnul Roman l-a scos afară pe domnul Vîlceanu să își dea în gură. De fapt, ei eu ieşit ca nişte golani amândoi ca să se bată, pentru că altfel nu are nicio logică - domnul Roman se afla afară. Adică ce căuta afară domnul Roman? Dacă analizăm imaginile, a fost o bătaie parte în parte, ca între golani. Adică şi domnul Roman îl trage pe domnul Vîlceanu, dar domnul Vîlceanu îl muşcă de nas. Ce i-a fost jena domnului Roman să spună este că, fiind mai mic, în această altercaţie,  domnul Vîlceanu i-a muşcat nasul. A fost o bătaie parte în parte.

Acesta este stilul mincinos... Adică Roman s-a dat victimă, când, de fapt, el a fost cel care a provocată această altercaţie - sigur, nu este o scuză pentru violenţă, dar mai ţineţi minte cum spunea PNL-iștii că USR-ul a venit cu violenţă în Parlament. Nu veţi vedea niciun deputat sau senator USR care să fi făcut vreodată un asemenea gest huliganic.

Domnul Roman l-a scos afară pe domnul Vîlceanu ca să îi aplice o corecţie şi şi-a luat-o, ca între golani. Domnu Roman îl trage şi, ca să se desprindă, fiind mai înalt domnul Vîlceanu l-a muşcat de nas. Nouă ne-au spus paznicii care sunt în Parlament, am întrebat şi noi mai jos în planul îndepărtat... este o uşă deschisă unde intră un agent de pază, care a văzut scena - sper să vină martor", a spus Emanuel Ungureanu, la Antena 3.

Vezi și:  UPDATE: Dan Vîlceanu ar fi vrut să-l muște de față pe Florin Roman (VIDEO) / Scandal în Parlament. Florin Roman îl acuză pe Dan Vîlceanu că l-ar fi lovit cu genunchiul în nas 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel