Roman și Andronescu, CEARTĂ. "Vorbesc pe timpul meu. Mă lasați?" / "Vă rog nu ȚIPAȚI că înțeleg foarte bine!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Florin Roman și Ecaterina Andronescu și-au schimbat câteva replici acide în direct. 

Supărat că nu a putut interveni mai repede în discuție, că timpul lui a fost mai scurt decât cel al Ecaterinei Andronescu, dar și pentru că prezentatorul a schimbat subiectul de la educație la alocații și pensii, Florin Roman a răbufnit: "Acum serios, dacă nu pot să-mi duc măcar o idee până la capăt și doamna ministru a vorbit un sfert de oră, nu a deranjat-o nimeni, iar eu nu pot să spun nimic și mă întrebați cu alocațiile, am înțeles. Deci nu vă interesează că PNL-ul ajută copii. Foarte bine, rușine să le fie celor care critică astfel de acțiuni",  spus Florin Roman, în direct la B1 TV. 

Ecaterina Andronescu: De trei luni de zile nu se întâmplă nimic economic. Peste tot se investesc sume uriașe, numai noi nu facem nimic. Au împrumutat în câteva luni cât a împrumutat PSD în trei ani de zile. 

Florin Roman: Doriți să vă explic?

Ecaterina Andronescu: Domnu' Roman, eu am tăcut când dvs. ați vorbit și atunci rugămintea mea e să vorbiți după ce termin eu.

Florin Roman: Nu mă certați, că aștept!

Ecaterina Andronescu: Nu e vorba de ceartă, e vorba de respect. Eu am avut respectul să tac și am tăcut. Acum vreau să spun ce aveam de spus, da?

Iată schimbul de replici dintre cei doi

Ecaterina Andronescu: Îmi pare rău, eu de regulă am grijă să nu particip la emisiuni cu oameni care nu știu ce este politețea. Nu mă așteptam ca domnul Roman să fie politicos, nu mă așteptam să vorbească cu un interlocutor corect, civilizat. Cu o doamnă nici atât, că probabil așa este... De șapte luni de zile eu nu aud decât: PSD, PSD, PSD, PSD, PSD.

Florin Roman: Doamnă, nu vă mai victimizați. 

Ecaterina Andronescu: Deci mă lăsați să vorbesc? Mă lăsați?

Florin Roman: Nu!

Ecaterina Andronescu: Nu decideți dumneavoastră. Vorbesc pe timpul meu. Asta este democrația. Eu nu mă victimizez. Eu știu și ce știu să fac și tot.

Florin Roman: Nu veniți aici în calitate de doamnă. Vă rog nu țipați că înțeleg foarte bine!

Silviu Mănăstire a intervenit în cearta celor doi și le-a spus: "Să știți că ați depășit distanțarea socială de 1 metru și jumătate".

Ecaterina Andronescu: Sunt de acord! De șapte luni de zile aud numai că PSD nu a făcut. 'Dom`ne, dar ai vrut la guvernare. Când ai vrut la guvernare, trebuia să vii cu un program, cu o strategie, uite, eu asta vreau să fac și în șapte luni să spui ce ai făcut. De trei luni stă economia și se uită la ceruri... 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel