Român amendat de poliţiştii italieni cu 5000 de euro
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Amendă consistentă primită de un şofer român în Italia. Poliţiştii din localitatea Acqui Terme, din nordul Italiei, i-au aplicat românului o amendă de 5000 de euro. Motivul a fost permisul de conducere prezentat de acesta oamenilor legii. În aparenţă emis de autorităţile din Ucraina, actul s-a dovedit a fi fost falsificat, potrivit alessandrianews.it 

În vârstă de 42 de ani, şoferul român a fost tras pe dreapta pentru un control de rutină. Acesta a prezentat actele maşinii şi permisul de conducere, însă actul care atesta dreptul de a şofa al acestuia s-a dovedit a fi fals. Românul a fost amendat cu 5000 de euro şi i s-a confiscat şi maşina. 

Anchetat în continuare 

Cu toate astea, bărbatul de 42 de ani nu a scăpat de problemele cu poliţia italiană. Acesta este bănuit că ar face parte dintr-o reţea de falsificatori de documente. Polițiștii din Alessandria spun că în ultimele zile au oprit nu mai puțin de 5 șoferi care au prezentat la control permise de conducere false. 

Potrivit poliţiştilor, citaţi de alessandrianews.it, în acest moment se desfăşoară o anchetă amplă pentru destructurarea acestei reţele infracţionale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel