Rolul pe care Florin Piersic nu l-a mai jucat. Regizorul a murit
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Florin Piersic
Facebook Florin Piersic
Florin Piersic şi-a dorit mereu să joace un anumit rol, dar nu a mai avut ocazia, după ce regizorul care ar fi trebuit să conducă acea piesă a decedat. 

Este vorba despre Hamlet, al lui William Shakespeare. Cel care îl îndrumase spre acest rol a fost regizorul Alexandru Finţi, dar după ce acesta a decedat, Piersic nu a mai jucat rolul. 

„Mi-ar fi plăcut să-l joc. Și trebuie să vă spun, e un amănunt care nu știu câtă putere mai are să convingă pe dumneavoastră că aș fi putut să fiu Hamlet. În nemuritoarea și minunata piesă în care i-am văzut pe mulți actori jucând rolul acesta…

Maestrul Alexandr Finți care a fost, să spun așa, și părintele meu… Pe lângă faptul că m-a condus în roluri excepționale, începuse repetițiile cu mine în acest rol. Din păcate, a plecat într-o stea.

Îl regret și regret și faptul că, atunci, cu atâta dragoste începuse să repete cu mine dorind ca eu să joc acest rol minunat”, a mărturisit celebrul actor în emisiunea La Măruță, de la Pro TV, conform Fanatik.

Florin Piersic, fază amuzantă cu jurnalista Anca Frumosu de la Realitatea: ”Dacă mă chema pe mine Florin Frumosu...”

Florin Piersic a deplâns moartea colegului său de breaslă, Valentin Uritescu și a destins atmosfera cu umorul său. 

Invitat la Realitatea PLUS să ofere câteva cuvinte despre acum regretatul actor Valentin Uritescu, Florin Piersic, în stilul său personal, a oferit o notă de umor cuvintelor sale. Valentin Uritescu a murit în cursul acestei zile, la vârsta de 81 de ani, fiind internat într-un centru specializat, unde primea îngrijiri. 

”Ni se alătură maestrul Florin Piersic. Vă mulțumesc pentru intervenție. Mi-aș fi dorit să ne auzim în împrejurări mai vesele. Iată că lumea filmului și lumea teatrului a mai pierdut astăzi o stea. Cum ați primit această veste?”, a întrebat moderatoarea Realitatea PLUS, Anca Frumosu. 

”Cum vă numiți, doamnă?”, a întrebat într-un mod neașteptat Florin Piersic. 

”Anca Frumosu”, a răspuns moderatoarea. 

”Anca Frumosu!”, a exclamat Piersic. ”Dacă mă chema pe mine Florin Frumosu, aveam succes mai mare decât am avut eu în viața mea. Bravo, mi-a plăcut cum ai vorbit și acum am să îți spun exact ce gândesc eu, bine?”. 

”Vă ascult, domnule Piersic”, a răspuns Frumosu. 

”Oprește-te, Doamne, să îi mai iei dintre noi. Valentin Uritescu? De ce? O minune de om și de artist. L-am avut în emisiunea mea, la Piersic Show. A fost ultima dată când m-am întâlnit față în față cu el. O enciclopedie de teatru era el, cu un umor cu totul și cu totul special. Mai este unul mai puțin la numărătoare. E greu! Am spus mai puțin la numărătoare, pentru că este o melodie, de asta am folosit fraza asta”, a spus Piersic la Realitatea PLUS, afectat de pierderea colegului său de breaslă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel