Roland Garros 2019 - Simona Halep și-a concediat doi oameni din staff
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Simona Halep Roland Garros 2019. foto: @rolandgarros - Twitter
Simona Halep Roland Garros 2019. foto: @rolandgarros - Twitter
Simona Halep a renunțat chiar înainte de Roland Garros 2019 la doi oameni din staff-ul tehnic, sparring-partner-ul Vasile Antonescu şi kinetoterapeutul Bogdan Covrig.

Simona Halep a luat o decizie neaşteptată înainte de Roland Garros 2019 şi a renunţat la doi oameni din staff-ul său, după cum anunță Fanatik.

Vasile Antonescu s-a antrenat full-time cu Halep de la finalul anului trecut, dar românca a decis să renunţe la colaborarea cu sparring-partner-ul său pentru turneul de la Roland Garros. Halep a fost nemulţumită dupa rezultatele din acest an şi se va pregăti cu un alt partener la Paris.

Citește și: Cine va ridica trofeul Roland Garros după Simona Halep - analiză

Înaintea sezonului pe zgură, Simona a renunţat la kinetoterapeutul Andrei Cristofor, cel cu care colabora încă din 2015. Imediat după ce s-a anunţat întreruperea colaborării dintre Halep şi Cristofor, jucătoarea noastră a apelat la serviciile unui alt specialist în persoana lui Bogdan Covrig. Acesta a fost alături de Simona la turneele de zgură, Madrid şi Roma, dar şi la semifinala de Fed Cup cu Franţa, disputată tot pe zgură. Conform sursei citate, campioana noastră a renunţat şi la acest nou kinetoterapeut după competiţia de la Foro Italico.

Citește și: Darren Cahill a analizat șansele Simonei la Roland Garros. Halep: "Acum joc de plăcere"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel