ROLAND GARROS 2015: Zi plină pentru români! Vezi programul meciurilor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Foto: rolandgarros.com
Foto: rolandgarros.com
ROLAND GARROS 2015. Ziua de miercuri este una plină pentru români la Roland Garros 2015. Pe lângă a treia favorită a turneului, Simona Halep, care o va întâlni în turul 2 pe croata Mirjana Lucic-Baroni (locul 70 WTA), nu mai puțin de șase români vor juca azi pe zgura franceză.

MECIUL SIMONA HALEP - MIRJANA LUCIC-BARONI ESTE LIVE AICI

ROLAND GARROS 2015. În proba de simplu feminin de la Roland Garros 2015, Alexandra Dulgheru (locul 51 WTA) o va întâlni pe franțuzoaica Alize Cornet (locul 29 WTA). Partida va fi a doua a zilei care se va disputa pe Terenul 1 și va începe în jurul orei 14:00, după întâlnirea Martin Klizan - Gilles Simon.

Dublu feminin

ROLAND GARROS 2015. Irina Begu și Monica Niculescu vor evolua și ele miercuri, dar în proba de dublu.

ROLAND GARROS 2015. Monica Niculescu va juca alături de Arantxa Parra Santonja împotriva dublului format din Timea Bacsinszky și Chia-Jung Chuang, de la ora 13:30, iar Irina Begu va face pereche cu Lara Arruabarrena împotriva cuplului Manon Arcangioli / Chloe Paquet, partida urmând să se dispute în jurul orei 15:00.

Citește și: Eliminare șoc la Roland Garros! O favorită a părăsit turneul

ROLAND GARROS 2015. Tot la dublu feminin va juca și Raluca-Ioana Olaru, alături de Nadia Kişenok în primul meci de pe Terenul 4, de la ora 12:00, împotriva cuplului Zarina Dias/Yi-Fan Xu.

Masculin

ROLAND GARROS 2015. La dublu masculin, perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, favorita numărul 5, va întâlni cuplul Rameez Junaid/Adil Shamasdin, în jurul orei 13:30, iar perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna, cap de serie numărul 9, va întâlni cuplul sârb Filip Krajinovici/Viktor Troicki, în primul meci de pe Terenul 11, de la ora 12:00.

ROLAND GARROS 2015. Horia Tecău va juca miercuri și la dublu mixt, acolo unde va face pereche cu Katarina Srebotnik, de la ora 16:00, împotriva cuplului francez Stephanie Foretz/Edouard Roger-Vasselin, potrivit digisport.ro.

Vezi și: Stupoare la Roland Garros! Sharapova a părăsit terenul huiduită

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel