Rogobete de la Sănătate sare în apărarea Consiliului Județean Argeș
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Rogobete
Rogobete
Dr. Alexandru Rogobete, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a sărit în apărarea Consiliului Județean Argeș.

Dr. Alexandru Rogobete are o replică după acuzațiile apărute recent la adresa președintelui Consiliului Județean Argeș - Ion Mînzînă. USR Argeș spunea că PSD și PNL își bat joc de banii europeni pentru spitale, școli și autostrăzi. 

Dr. Alexandru Rogobete a zis că-l felicită pe președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, să pună pe drumul corect - Laboratorul de Radioterapie din Pitești finanțat din PNRR! A început mascarada pe proiecte!

„Îl felicit cu toatǎ responsabilitatea pe Președintele Consiliului Județean Argeș, domnul Ion Mînzînă pentru cǎ a avut ONOAREA și DETERMINAREA, ca acum, în plinǎ campanie electoralǎ sǎ taie în carne vie și sǎ punǎ pe drumul cel CORECT - Laboratorul de Radioterapie din Pitești finanțat din PNRR! A început mascarada pe proiecte!

Cam repede au început sǎ miorlǎie cei cǎrora le-am distrus visele de noapte cu bani europeni! NU LǍSǍM PE NIMENI ÎN URMǍ! ÎI LǍSǍM DOAR PE HOȚI ŞI PE CEI CARE AU CǍPUŞAT ȘI ÎNCEARCǍ SǍ MAI CǍPUȘEZE SISTEMUL PUBLIC DE SǍNǍTATE, SISTEMUL OAMENILOR CARE ȚIN ȚARA PE UMERI! Domnule Președinte al CJ Argeș! Tot RESPECTUL meu, iar ÎMPREUNA vom face proiectele de care OAMENII au nevoie!

Eu sunt tânǎr și am puterea și forța de a rezista la orice și NU VOM LǍSA PE NIMENI ÎN URMǍ! Sǎnǎtate pentru oameni!”, a transmis dr. Alexandru Rogobete.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel