Rod Stewart a fost "huiduit" de fanii din Germania în timp ce făcea un show de susținere pentru Ucraina
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: Facebook Rod Stewart
Sursa Foto: Facebook Rod Stewart
Sir Rod Stewart a părut să fie huiduit în momentul în care au fost prezentate fotografii cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, la un concert în Germania.

Cântărețul în vârstă de 79 de ani, care s-a pronunțat împotriva invaziei Rusiei în Ucraina, a cântat vineri la Quarterback Immobilien Arena din Leipzig.

Înainte de a cânta Rhythm Of My Heart, hitul său din 1991 - pe care el îl numește "cântec de război" și pe care l-a dedicat Kievului în spectacolele recente - steagul ucrainean a fost proiectat pe ecran în spatele lui Sir Rod.

Apoi au fost proiectate imagini cu președintele Zelenski, ceea ce a provocat huiduieli, strigăte și fluierături puternice din partea mulțimii.

Videoclipurile din rețelele de socializare arată cum mulțimea pare să huiduie în timp ce Sir Rod îl salută pe președintele ucrainean.

Cântărețul a condamnat în mod regulat Rusia începând cu anul 2022, iar recent l-a numit pe Vladimir Putin un "nemernic" în timpul unui interviu pentru Sky News.

"La fel ca toată lumea, eram complet pe dinafară. Nu doresc asta nimănui"

El a declarat pentru emisiunea Friday Night With Niall Patterson de la Sky News în februarie: "Trebuie să sprijinim Ucraina până la sfârșit".

În octombrie 2022, Sir Rod a dezvăluit, de asemenea, că a închiriat și mobilat o casă pentru o familie de șapte refugiați ucraineni.

"Cuvintele nu ar putea descrie ceea ce vedeam", a declarat el pentru Daily Mirror la acea vreme. "Bombardarea copiilor nevinovați, bombardarea spitalelor și a locurilor de joacă...La fel ca toată lumea, eram complet pe dinafară. Nu doresc asta nimănui. Acesta este răul, răul pur", a continuat artistul.

Sir Rod se va întoarce în Germania pentru un spectacol la Barclays Arena din Hamburg la sfârșitul acestei săptămâni, înainte de a concerta la Köln pe 25 iunie și la München pe 28 iunie.

Un reprezentant al lui Sir Rod Stewart a fost rugat să comenteze, dar nu a fost primit niciun răspuns, conform Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel