Robu, listă cu liberalii potriviți pentru șefia PNL. Condiția de câștig este debarasarea de USR-PLUS
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Politicianul Nicolae Robu a vorbit despre ceilalți colegi de partid care ar putea fi președinți ai formațiunii.

Potrivit unei postări pe rețelele de socializare, fostul primar PNL al Timișoarei a anunțat că partidul are mai mulți oameni valoroși care s-ar potrivi funcției. „Voi da o listă deschisă, reprezentând opinia mea strict personală, cu scuzele de rigoare pentru cei ce nu se regăsesc pe ea și apoi voi enunța o condiție pe care eu o consider obligatoriu de asumat de către cineva care dorește să conducă partidul cu pretenția de partid Nr. 1 al României”, a scris Robu, pe Facebook.

Lista lui Robu este ordonată alfabetic, spune acesta

1 - Emil Boc

2 - Rareș Bogdan

3 - Ilie Bolojan

4 - Cristian Bușoi

5 - Florin Cîțu

6 - Iulian Dumitrescu

7 - Gheorghe Falcă

8 - Gheorghe Flutur

9 - Dan Motreanu

10 - Siegfrid Mureșan

11 - Ludovic Orban

12 - Robert Sighiartău

Un președinte bun se va debarasa de USR-PLUS

Condiția pe care o consideră obligatorie Robu este debarasarea partidului de alianța cu Uniunea Salvați România. „[Condiția este] debarasarea PNL de aliatul toxic USR! Scurt și clar! A fost o greșeală asocierea PNL cu socialiștii, cu PSD, în 2011, este cel puțin la fel de nocivă asocierea de-acum, cu neomarxiștii, cu USR-PLUS”, se mai arată în textul lui Robu.

PNL nu are ce căuta alături de USR-PLUS

Fostul primar liberal, învins în toamnă de adversarul USR-PLUS, Dominic Fritz, a anunțat că exponenții „neomarxismului” partidului condus de Dan Barna și Dacian Cioloș au ajuns în multe funcții de stat.

„Acest curent, neomarxismul, este străin de interesele României, iar exponenții lui, ajunși în diverse funcții, printr-o manipulare fără precedent a oamenilor de bună credință, aspiranți legitimi la un mai bine pentru comunitățile/țara lor - dacă părea posibil, de ce nu? - sau prin negocieri de-o obrăznicie iarăși nemaiîntâlnită sunt de o incompetență și rea credință catastrofale! Partidul Național Liberal n-are ce căuta alături de asemenea oameni și de un asemenea curent!”, s-a arătat în finalul mesajului lui Nicolae Robu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel