ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT. RADU BANCIU lansează DOUĂ ÎNTREBĂRI pentru ROBERT TURCESCU
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Jurnalistul Radu Banciu i-a adresat, miercuri seară, două întrebări fostului său coleg de la B1 TV, Robert Turcescu.

Citește și: Ce informație inedită apare într-un stat de plată publicat de Turcescu

"Două întrebări aș avea, pentru că au expirat întrebările 'cine este Robert Turcescu?'. Robert Turcescu numai Dumnezeu știe cine este ... . Au expirat aceste întrebări, după părerea mea, mai ales că Turcescu, ați văzut, a ieșit din bârlog și a acordat astăzi un dublu interviu. Prima întrebare pe care i-aș pune-o: 

- s-a întâlnit oare Robert Turcescu cu Dumnezeu? Timp ar fi fost. Relația lor pare să fie, într-adevăr, una desăvârșită, este o apropiere firească între el și Cel de Sus. N-a insistat poate suficient reporterul, dar eu persist să întreb. Uite, pun potolit această întrebare, n-am chef astăzi să mă cert cu nimeni, nu mă interesează, vreau să mă fac Robert Turcescu cât mai curând. Deci prima întrebare este asta: s-a întâlnit Robert Turcescu cu Dumnezeu?

- și a doua întrebare: Bunul Dumnezeu, dacă s-a întâlnit cu Robert Turcescu, mai este El atât de bun?

Sunt întrebări pe care le lansez și eu pentru mass-media, poate ne va da cineva vreodată vreun răspuns", a spus jurnalistul, în emisiunea "Lumea lui Banciu", de la B1 TV.

Radu Banciu a mai declarat în repetate rânduri în timpul emisiunii că vrea să se facă Robert Turcescu, după ce a văzut ce "căsoaie" și "via gata de cules" pe care le avea acesta în spate în timpul interviurilor acordate miercuri.

Vezi și: Banciu despre Turcescu: risca să fie arestat pentru corupție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel