Robert Turcescu are șanse la Eurovision 2013, spune Ana Bulai
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
robert-turcescu
robert-turcescu

Robert Turcescu ar avea șanse să se califice la etapa finală la Eurovision 2013, este de părere sociologul Ana Bulai, datorită notorietății pe care o are.

”Cred că Robert Turcescu are șanse să se califice datorită notorietății pe care o are, nu neaparat unui vot politic și chiar dacă nu are calități vocale extraordinare. să ne aducem aminte de Ștefan Iordache sau Gheorghe Dinică,  care nu aveau calități vocale, dar au fost apreciați datorită notorietății pe care o aveau deja. Robert Turcescu aduce ceva nou: E jurnalistul care face și muzică. El e cunoscut ca jurnalist. Eu cred ca și Ion Cristoiu ar avea șanse daca ar concura, din același motiv, notorietatea”, a spus Ana Bulai.

Ana Bulai a mai spus că dacă juriul îl va vota pentru selecția națională finală atunci ar putea fi din considerente de marketing.

”Dacă  Robert Turcescu nu are erori majore în ceea ce privește tehnica muzicală, juriul ar putea să-l treaca mai departe. La fel și publicul. Gândiți-vă că Eurovision este un concurs care se adresează maselor, nu specialiștilor în domeniu”, a spus Ana Bulai pentru DeCe News.

Ana Bulai este de părere că nu este exclusă nici o calificare la Malmo, dar nu va ieși învingător.

”Noutatea cu care vine Turcescu ar putea da roade și la țările care votează. Vorbim în primul rând de românii de afară, apoi de străini. Jurnalistul care i-a luat interviu președintelui, pe scena de la Eurovision. Să ne gândim la băbuțele din Rusia. Nu au cine șite ce calități vocale, dar au fost ceva nou. Cu toate acestea, România nu poate ocupa un loc mai sus de locul 5 din cauza contextului politic european. Contează să nu ne facem de râs (..) și dacă am lua locul 1, cu ce organizăm noi Eurovision? unde? cu cine?”, a mai spui Ana Bulai.

Jurnalistul Robert Turcescu a susținut, joi, o audiție muzicală în fața juriului Eurovision, la capătul căreia a fost declarat admis în semifinale, împreună cu trupa Casa Presei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel