Robert Sepehr, omul din spatele reportajului 'Gypsies: Wanderers No More' despre România
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Robert Sepehr este autorul reportajului 'Gypsies: Wanderers No More', clipul în care spune că numele de România vine de la "romi". Dar cine este Robert Sepehr?  Un autor american din Los Angeles, producător și antropolog specializat în lingvistică, arheologie și paleobiologie.

Mai mult decât atât, Robert Sepehr este un critic aspru al teoriei 'Out of Africa'. El prezintă argumente difuzioniste alternative care implică civilizații antediluviane avansate, societăți secrete oculte, mitologie antică, alchimie și astrogeologie.

Pe anumite forumuri din străinătate, Robert Sepehr este numit "antropolog rasist".

Ce este teoria Out of Africa

Originea africană recentă a oamenilor moderni este în paleoantropologie modelul principal care descrie originea și dispersarea timpurie a omului modern anatomic.

VEZI ȘI: România, 'Gypsies: Wanderers No More'. REVOLTA românilor după documentar: E propagandă. FAKE NEWS

Teoria este adesea numită în presa populară modelul 'Out-of-Africa' și este cunoscută în mediul universitar ca ipoteza originii unice recente (recent single-origin hypothesis), ipoteza înlocuirii (replacement hypothesis) și modelul originii africane recente (recent African origin model). Ipoteza ce presupune că oamenii au o singură origine (monogeneza) a fost publicată de Charles Darwin în Descendența omului (1871).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel