Robert Negoiță, ”răstignit” între picioarele unei femei - FOTO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Cel mai dur atac din această campanie electorală a fost lansat pe Facebook și îi este adresat lui Robert Negoiță, candidatul USL la primăria Sectorului 3.

Mai exact, pe rețeaua de socializare a apărut un profil care se cheamă  "Robert Negoita - Candidatul" care are drept slogan "Lux, politica si pedofilie", scrie realitatea.net.

Una dintre fotografiile de pe acest profil îl înfăţişează pe Robert Negoiţă ”răstignit” între picioarele unei femei. Candiatul este acoperit la brau cu steagul Statelor Unite, având pozția pe care o avea Iisus în momentul răstignirii. Desigur, poza este trucată.

 

Acest atac ar putea veni în urma mai multor conflicte politice pe care Robert Negoiță le-a avut de la începutul anului.

În luna aprilie, acesta îl acuza pe pdl-istul Liviu Negoiță că își face campanie pe bani publici.

"Sunt carnete cu nouă sau zece bonuri valorice de câte zece lei, împărţite de Direcţia Socială a Primăriei Sectorului 3 (...) Pe banii publici, adunaţi din taxele cetăţenilor, îşi pune el faţa şi îşi face campanie electorală în Sectorul 3. Nu este numai o umilinţă pentru oameni, o bătaie de joc, este şi o chestiune ilegală să îţi faci campanie electorală pe bani publici", spunea Robert Negoiţă, într-o conferinţă de presă comună cu preşedintele Organizaţiei PSD a Capitalei, Ecaterina Andronescu.

În urmă cu o zi Robert Negoiță a intrat în conflict cu Silviu Ionescu, după ce fostul șef al  Gărzii Naţionale de Mediu a depus o plângere penală pentru că "în timpul campaniei electorale a promis și a oferit bunuri, bani și alte foloase în scopul de a fi votat de cei care participă la campania Mission 3, adresată în mod special alegătorilor din Sectorul 3".

Un alt conflict pe care îl are Robert Negoiță este cu ANAF. Candidatul USL la șefia Sectorului 3 a cerut DNA să dea răspuns până în 10 iunie la plângerea penală a ANAF.

Dan Șova a declarat că ANAF a făcut un control fiscal în noiembrie 2009 şi i-a imputat lui Negoiţă plata TVA pentru construirea şi vânzarea de imobile pentru anii 2005 şi 2006 inclusiv, în condiţiile în care modificările normelor metodologice de aplicare a Codului Fiscal care prevedeau acest lucru au apărut în decembrie 2006.

Potrivit lui Şova, Negoiţă a contestat referatul de control, dar ANAF nu a răspuns la această contestaţie, deşi Codul de Procedură Fiscală prevede obligaţia de a răspunde în maximum 45 de zile.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel