Robert Negoiță: Nicușor Dan nu mi-a răspuns la telefon. Îl înțeleg, e ocupat
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Primarul Robert Negoiță a vorbit despre relația sa cu primarul general al Bucureștiului, Nicușor Dan.

Invitat la interviurile DC NEWS, primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, a vorbit despre teritoriul pe care îl are în administrație. Aceasta a fost întrebat de analistul politic Bogdan Chirieac: „V-a răspuns la telefon Nicușor Dan?”.

„Nu, nici nu am insistat cu telefoane. Dar de când este primar general cred că l-am sunat de două sau trei ori, nu mi-a răspuns și nu a revenit. Îl înțeleg, e ocupat, e prins, nu e ușor de gestionat o astfel de instituție”, a răspuns invitatul DC NEWS, Robert Negoiță.

Negoiță îi ia apărarea lui Nicușor Dan care nu are experiență în instituții

                         

„Chiar nu vreau să spun, are opt luni de când este primar general dacă nu mă înșel. Este foarte greu la început mai ales că, din ce știu eu, dumnealui nu a condus până acum ceva. Adică să conducă o instituție, să conducă ceva, și a ajuns într-o poziție de mare responsabilitate și trebuie să învețe foarte multe într-un timp scurt. Cred că are nevoie de sprijin și eu, personal, îmi ofer toată disponibilitatea să facem echipă și să ne îndeplinim atribuțiile, așteptările cetățenilor”, a adăugat primarul Robert Negoiță.

Exemple concrete prin care Negoiță l-a ajutat pe primarul general

                                                    

„Ca să nu vorbim așa, pur și simplu teorie, vreau să mergem în zona practică. S-a dus zăpada, a venit căldura, au crescut valorile de trafic și, în continuare, aveam gropi multe și mari pe bulevarde. Am dat dispoziție colegilor de la primărie care au reparat toate bulevardele din Sectorul 3. [Chiar dacă nu este treaba noastră], sunt conștient că este la început de mandat domnul primar general și că are dificultăți serioase în a rezolva problemele întocmai.

Cred că este normal, suntem reprezentații statului român și reprezentanții administrației publice locale. Până la urmă, comunitățile sunt cam aceleași. Sectorul 3 înseamnă și București și Sector 3. Așa că cred că am luat o decizie corectă, aceea de a face noi reparațiile”, a mai spus Negoiță.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel