Robert Negoiță, candidat la Primăria București?! Chirieac: Decizia PSD-ului ar fi mult prea înțeleaptă. E șansa Bucureștiului să arate ca o capitală
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Inquam Photos / George Calin
Inquam Photos / George Calin
Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat informațiile care spun că Robert Negoiță ar putea fi candidatul PSD la alegerile pentru Primăria Capitalei din 2024, în detrimentul Gabrielei Firea.

Potrivit unui sondaj organizat în PSD, Robert Negoiță ar fi cotat cu cele mai multe șanse de a candida la Primăria București. Mai mult, Marcel Ciolacu l-ar susține tot pe Robert Negoiță.

Analistul politic Bogdan Chirieac a spus că i s-ar părea o candidatură mai mult decât necesară. El a zis că Robert Negoiță, actualul edil de la Sectorul 3, ar fi trebuit să candideze la Primăria București. În a-și susține opinia, Bogdan Chirieac a vorbit despre felul în care arată Sectorul 3, un sector care dă clasă celorlalte zone din Capitală. Sectorul 3 practic este un alt oraș.

'În opinia mea, de mulți ani Robert Negoiță trebuia sa candideze la Primăria Generală a Capitalei. De altfel, vorbind cu el de-a lungul timpului i-am recomandat acest lucru. Prin urmare, dacă este o șansă pentru capitala României să ajungă într-adevăr ca o capitală, aceasta este reprezentată de Robert Negoiță. Mi se pare că decizia PSD-ului ar fi mult prea înțeleaptă dacă va fi într-adevăr luată. Pe de altă parte, nu știu dacă Robert Negoiță vrea să plece de la conducerea Sectorului 3.', a spus Bogdan Chirieac.

'Altminteri, dacă intrați în Sectorul 3, de oriunde ați veni, veți observa că este un alt oraș, după cum arată. Spațiile verzi sunt verzi, bordurile sunt borduri, asfaltul e liniat. Există parcări, copacii sunt toaletați. Practic, se vede că este cu totul altceva, nu mai vorbesc și de lucrările de infrastructură! Robert Negoiță dă o șansă Bucureștiului, dar ar fi prea simplu să candideze brusc la Primăria Generală. Eu mi-aș dori asta, din tot sufletul!', a spus Chirieac.

Excursie în Sectorul 3 pentru a vedea ce înseamnă să-ți pese de cetățeni

'Șansele lui Negoiță sunt mai mari decât ale doamnei Firea. La alegerile din 2020, doamna Firea a fost la mică distanță de Nicușor Dan, care era pe valul sprijinit de PNL și USR. Robert Negoiță are realizări pentru bucureșteni. Dacă vreți să vă faceți o idee despre asta, mergeți într-o excursie în Sectorul 3 ca să vedeți cum arată în comparație cu Sectorul 1, acolo unde faci safari cu șobolani!', a mai spus analistul politic Bogdan Chirieac, în cadrul unei intervenții în emisiunea prezenată de Ioan Korpos la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel