Robert Lewandowski, aproape la Barcelona. Acord verbal între agentul său şi clubul catalan
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Robert Lewandowski
Facebook Robert Lewandowski
Atacantul polonez Robert Lewandowski, acum la Bayern Munchen, s-ar putea transfera în această vară la FC Barcelona. 

Agentul polonezului Robert Lewandowski, atacantul echipei de fotbal Bayern Munchen, a ajuns la un acord verbal cu FC Barcelona, în vederea unui transfer pe Camp Nou în această vară, anunţă mass-media germană, citată de agenţia DPA.

Conform portalului Sport1, agentul Pini Zahavi şi responsabilii clubului catalan s-au pus de acord în privinţa unui contract pe trei ani pentru Lewandowski.

Golgheterul polonez, în vârstă de 33 ani, joacă din 2014 la Bayern Munchen, după ce a evoluat anterior la o altă grupare din Bundesliga, Borussia Dortmund. Contractul său cu campioana en titre a Germaniei expiră în iunie 2023.

Ziarul german Bild a anunţat vineri că oficialii lui Bayern ar fi de acord să se despartă de Lewandowski pentru o sumă cuprinsă între 35 şi 40 de milioane de euro.

Preşedintele clubului bavarez, Herbert Heiner, a declarat, însă, în cursul acestei săptămâni, că Robert Lewandowski are un contract valabil încă un an şi trebuie să-l respecte, scrie Agerpres.

Benzema i-a egalat pe Lewandowski și Ronaldo în două clasamente ale golgheterilor UCL după golul istoric cu Manchester City

Francezul Karim Benzema, căpitanul echipei Real Madrid, a marcat al 15-lea său gol din acest sezon în Liga Campionilor la fotbal, miercuri seară, împotriva formaţiei Manchester City (scor 3-1 după prelungiri), şi a urcat pe locul al treilea în clasamentul istoric al golgheterilor acestei competiţii, cu un total de 86 de reuşite, egalându-l pe polonezul Robert Lewandowski (Bayern Munchen).

Internaţionalul francez a transformat un penalty în prelungirile partidei de pe stadionul Santiago Bernabeu (min.95), după ce reuşise o dublă în meciul tur cu Manchester City (scor 3-4).

De asemenea, datorită acestui gol, Benzema l-a egalat și pe portughezul Cristiano Ronaldo în topul celor mai buni marcatori în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor într-un singur sezon, cu 10 goluri marcate în această ediție. 

Primele două goluri ale madrilenilor în jocul de miercuri l-au avut ca autor pe tânărul atacant brazilian Rodrygo, în minutele 90 şi 90+1, care a ajuns astfel la cinci reuşite în actuala ediţie a Ligii Campionilor. CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel