Robert Glință a cucerit medalia de bronz la Campionatul European
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Robert Glință a cucerit medalia de bronz la Campionatul European / Foto: Pixabay
Robert Glință a cucerit medalia de bronz la Campionatul European / Foto: Pixabay
Robert Glință a cucerit miercuri medalia de bronz la Campionatul European.

Robert Glință a cucerit miercuri medalia de bronz în proba de 50 de metri spate la Campionatul European de înot în bazin scurt de la Kazan, transmite Mediafax.

În vârstă de 24 de ani, Robert a încheiat cele două lungimi de bazin cu timpul de 22.74 secunde și a stabilit astfel un nou record național. El a fost depășit miercuri doar de rusul Kliment Kolesnikov (22.47 s) și de italianul Michele Lamberti (22.65 s).

Potrivit Ministerului Sportului, joi, Robert Glință va intra în concurs și în proba de 100 metri spate, la ora 9.40, ora României. Campionatul European de înot în bazin scurt (25 m) de la Kazan se desfășoară în perioada 2-7 noiembrie 2021.

David Popovici a ratat finala Europenelor, după o eroare imensă. A numărat greşit turele de bazin

David Popovici, înotătorul minune al României, a ratat calificarea în proba de 400 metri liber la Campionatul European din Kazan după ce s-a oprit timp de câteva secunde. 

Sportivul român conducea în proba de 400 de metri liber, dar s-a oprit după 14 lungimi de bazin, deşi cursa avea 16. Acesta şi-a dat seama că mai avea de parcurs încă 2 ture şi a repornit în cursă, dar nu a mai putut recupera distanţa dintre el şi ocupantul primului loc, ratând astfel calificarea în finală. 

„O mică eroare a unui mare campion, care nu arată altceva decât că David este la început de drum și încă învață, de la o cursă la alta. Cândva, ne vom aminti amuzați că, în cariera unui mare sportiv, se întâmplă și mici accidente. Capul sus, David! Mai sunt încă două curse aici, la Kazan, plus alte câteva mii înaintea ta”, se arată în mesajul Clubului Sportiv Dinamo, care l-a legitimat recent. Vezi mai mult AICI.

David Popovici s-a născut pe 15 septembrie 2004, la București. "Ne dăm seama din start că este un nativ Fecioară. Zodia perfectă pentru cei perfecționiști. Orice persoană născută în această zodie muncește mult, optimizează, este meticuloasă, permanent nemulțumită, dornică să nu greșească deloc. Soarele face o conjuncție la grad cu Marte. Acest aspect îl face curajos, neînfricat, de neîntrecut, competitiv, bătăios, bun organizator și pe alocuri fioros sau nerăbdător. Îi place să câștige.", a spus anterior astrologul Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel