Robert De Niro, atac la adresa lui Trump în faţa tribunalului din New York: ''Un clovn'' care ar putea deveni un "tiran"
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres
Robert De Niro şi-a făcut o apariţie surpriză în faţa camerelor marți, lângă tribunalul din New York, pentru a-l critica pe Donald Trump, pe care l-a numit un "clovn" cu potențial de a deveni un "tiran". Actorul și-a exprimat sprijinul pentru Joe Biden.

"Acesta este cartierul meu", a afirmat actorul de la Hollywood."Iubesc acest oraş, nu vreau să îl distrug. Donald Trump nu vrea doar să distrugă acest oraş, el vrea să distrugă ţara şi, în cele din urmă, ar putea distruge lumea", a explicat Robert De Niro, fiind cunoscut ca un opozant de lungă durată al fostului preşedinte american.

Această intervenție publică a fost orchestrată de personalul de campanie al președintelui democrat Joe Biden, în timp ce, în apropiere, Donald Trump își asculta avocații care încercau să obțină achitarea sa în sala de judecată a procesului său penal.

Desemnându-l pe candidatul republican drept un "clovn", Robert De Niro, a subliniat: "Când Trump a candidat în 2016, era ca o glumă, un bufon care candida la preşedinţie".

"Am uitat lecţiile istoriei"

Dar "am uitat lecţiile istoriei, care ne arată că alţi clovni nu au fost luaţi în serios, până când au devenit dictatori feroce", a adăugat el.

"Cu Trump, avem o a doua şansă şi nimeni nu mai râde. Avem o ocazie unică de a-l opri votând împotriva lui, o dată pentru totdeauna", a spus actorul.

Starul din "Taxi Driver" și "Goodfellas" a luat cuvântul alături de doi polițiști care au fost prezenți la atacul asupra Capitoliului din 6 ianuarie 2021, descriindu-i drept "adevărați eroi".

"Singura modalitate de a ne păstra libertăţile şi de a ne menţine umanitatea este să votăm pentru Joe Biden", a spus De Niro.

Actorul se află la originea Festivalului de film Tribeca, un cartier din Manhattan, aflat nu departe de tribunal, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel