Robert Cazanciuc, la întâlnirea cu administrația locală din satul Căpriana, Strășeni, din Republica Moldova
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Vicepreședintele Senatului României, Robert-Marius Cazanciuc, s-a întâlnit astăzi cu administrația publică locală din satul Căpriana, Strășeni, condusă de Primarul Partidului Social Democrat European, Ion Scutaru. La întâlnire a participat conducerea PSDE și Președintele OT PSDE Strășeni, Mihai Popa.

eobert cazanciuc, republica moldova, Temele de discuție au vizat problemele localității și proiectele realizate în beneficiul oamenilor.

În timpul mandatului Primarului Ion Scutaru au fost implementate mai multe proiecte: a fost reparată grădinița, Casa de Cultură, a fost construit apeduct, a fost obținută finanțare pentru canalizare, a fost deschis post de pompieri, asigurat iluminat stradal, iar drumurile locale sunt betonate în proporție de 90 la sută.

Senatorul Robert-Marius Cazanciuc a apreciat realizarea acestor proiecte, menționând că este foarte important ca autoritățile să se concentreze pe lucruri concrete pentru oameni.

Ultimul popas în cadrul vizitei senatorului român la Strășeni a fost la Mănăstirea Căpriana, unul dintre cele mai vechi așezăminte monahale din Republica Moldova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel