Robbie Williams, grave probleme de sănătate: "Au găsit ceva inclusiv la creier"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Adriana Nicolau
WhatsApp
Robbie Williams impreuna cu sotia sa
Robbie Williams impreuna cu sotia sa
Robbie Williams a făcut public faptul că ar avea o anomalie cerebrală, motiv pentru care a fost internat timp de o săptămână la terapie intensivă, în luna septembrie a acestui an.

Potrivit huffingtonpost.co.uk, Robbie Williams a fost nevoit să anuleze trei concerte pe care ar fi trebuit să le susţină în Rusia, în cadrul turneului „The Heavy Entertainment Show".

Primele semne ale problemelor sale de sănătate au început să apară chiar în timpul unui spectacol pe care îl susţinea în septembrie, în Zurich, a dezvăluit cântăreţul britanic.

„Mi-a amorţit braţul stâng şi salivam excesiv. Mă durea capul şi îmi era greu să respir”, a spus artistul pentru tabloidul The Sun.

Totuşi, Robbie Williams a susţinut spectacolul până la final, după care a călătorit la Londra pentru a-şi face analize de urgenţă

„Au găsit câteva anomalii, inclusiv ceva la creier, care părea să fie sânge”, a spus artistul. De asemenea, a mai precizat că a fost internat la terapie intensivă timp de o săptămână. Cântăreţul s-a întors mai apoi în Los Angeles la soţia sa, Ayda Field, şi la copiii lor – Teddy, în vârstă de 5 ani, şi Charlie, în vârstă de 3 ani.

„Mi s-a spus să evit stresul pentru câteva săptămâni – să fiu liniştit, să dorm”, a spus el.

Robbie Williams şi-a schimbat stilul de viaţă după acest incident

„Am realizat că am 34 de ani, nu 23, şi că trebuie să am mai multă grijă de mintea şi corpul meu. Aşa că am început să fac yoga şi pilates şi să meditez. Am realizat că deşi am tot ceea ce am, nu sunt invincibil”, a mai spus cântăreţul, care a precizat că a renunţat la băuturile alcoolice încă de acum 18 ani.

În luna octombrie, într-o înregistrare video publicată pe contul personal de YouTube, cântăreţul a declarat că s-a refăcut timp de cinci săptămâni, fără să ofere detalii despre boala de care a suferit.

În luna februarie a anului următor, Robbie Williams își va relua turneul, cu concerte în Australia și Noua Zeelandă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel