Robbie Williams, tratament de întinerire. Apariție spectaculoasă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Bratu
WhatsApp
Robbie Williams are un nou aspect, fără riduri, după ce a folosit injecții cu Botox pentru a da timpul înapoi, să fie tânăr din nou.

Artistul a recunoscut că a apelat la procedeul de reducere a ridurilor și că a fost foarte greu pentru el după ce a văzut în media comentariile dure despre aspectul său.

Superstarul, de 42 de ani, a participat la celebrarea celei de-a 50-a aniversare a retailer-ului de modă, Marc O'Polo, cu soția sa uimitoare, Ayda Field, în vârstă de 38 de ani. Acesta a recunoscut că are injecții cu botox pentru reducerea ridurilor, dorindu-și un aspect mai îngrijit: "Am botox și ceva făcut pentru față. Și îmi place foarte mult."

Tratament pentru piele

Expertul Aamer Khan, fondatorul clinicii Harley Street Skin, spune că Robbie are în mod clar foarte mare grijă de aspectul său fizic. "Robbie arată grozav pentru vârsta lui. El are botox pentru a netezi fruntea și liniile din jurul ochilor. Poate că se folosește și de tratamentul cu laser pentru piele, dar îmi imaginez că are și un regim bun de îngrijire a tenului", a declarat Aamer Khan, conform The Sun.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel