Urmărește emisiunea live
Update: RO ALERT Incendiu major în zona Șoseaua de Centură - Voluntari. Oameni evacuați din blocul din apropiere / foto
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
S-a dat mesaj RO ALERT.

Update: Conform ISU Bucureşti - Ilfov, "4 persoane sunt asistate medical la faţa locului, din care 3 cu atac de panică şi 1 cu expunere la fum. Incendiul a fost localizat". 

Oamenii au primit astăzi un mesaj prin serviciul RO ALERT privind un incendiu puternic care s-a produs la un depozit din zona Șoseaua de Centură -  Voluntari.

În mesajul trimis vineri după-amiază, în jurul orei 15.40, ni se recomandă să evităm zona pe cât posibil. „Lăsați libere căile de acces pentru forțele de intervenție. Sunt degajări mari de fum”, se mai arată în mesaj.

ISU: Nu sunt victime

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit in localitatea Voluntari. Suprafața afectată este de aproximativ 400 mp. Sunt degajări mari de fum. Au fost alertate 16 autospeciale de stingere, 3 autoscări, 2 echipaje pentru descarcerare, SMURD”, a transmis și ISU.

„A fost realizat un dispozitiv de intervenție pe laturile clădirii afectate de incendiu. Se lucrează și pentru protejarea vecinătăților. Nu sunt victime”, a mai transmis ISU.

„La aproximativ 100 m de hala afectată de incendiu este un bloc de locuințe. Nu există risc de propagare a incendiului la bloc, însă în mod preventiv a fost luată măsura de evacuare a locatarilor, aproximativ 40 de persoane. Traficul rutier a fost restricționat în zona Șoselei de Centură”, a mai transmis ISU.

Au ars mase plastice și paleți cu dezinfectanți. Suprafața afectată, în acest moment, este de 2000 mp.

2. -imagine fara descriere- (incendiu-voluntari-depozit_46628700.jpg)

3. RO ALERT... (ro-alert_78345200.jpg)

4. -imagine fara descriere- (incendiu-voluntari-isu_06671400.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel