Data actualizării:
Data publicării:

RO ALERT București: Fata de 12 ani, dată dispărută, a fost găsită

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
UPDATE: Poliția Capitalei a anunțat că fetița de 12 ani dispărută de acasă, din Sectorul 2, a fost găsită.  

„În urma activităților derulate, minora a fost găsită, iar din primele date, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni. Mulțumim tuturor, pentru implicare!”, a transmis Poliția.

Știrea inițială:

 

A fost emisă alertă pentru dispariția unei fete de 12 ani.

 

A fost emisă atenționare RO ALERT după ce o minoră a dispărut.

 

Astăzi, Voicu Daria Gabriela, în vârstă de 12 ani, a plecat, în mod voluntar, din București Sector 2. Are 1,50 înălțime, 45 de kilograme, ten deschis, păr șaten lung, ochi căprui. Fetița poartă aparat dentar.

 

La momentul plecării, purta o bluză crem cu inscripții negre, pantaloni de culoare neagră. Oricine informație care poate ajuta la găsirea ei poate fi transmisă la numărul 112. 

„La data de 21 decembrie 2023, Poliţia Capitalei a fost sesizată şi solicită sprijin în vederea depistării unei minore care, în aceeaşi zi, a plecat de la domiciliu, din Sectorul 2 şi nu a mai revenit până în prezent”, anunţă, joi seară, Poliţia Capitalei.

 

„La nivelul Poliţiei Române, au fost demarate procedurile de depistare a persoanei în cauză, aceasta fiind dată în urmărire la nivel naţional. Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, a mai transmis Poliţia.

 

 

2. -imagine fara descriere- (alerta_76133000.jpg)

 

„Semnalmente

Inaltime: 150 cm, Greutate: 45 kg, Culoare piele: ALBA, Corpolenta: ATLETIC, Culoare par: SATEN, Natura par: DREPT, Lungime par: LUNG, Contur fata: OVAL, Culoare ochi: CAPRUI, Semn particular nr. 1: Tip: ALUNITE, Parte corp: CENTRU, Loc: FATA, Descriere: ALUNITA SITUATA DEASUPRA BUZEI SUPERIOARE,

Detalii

A plecat de la adresa de domiciliu si nu a revenit pana in prezent. Imbracaminte: bluza culoare crem cu inscriptii negre, pantalon negru, ghete negre lucioase”, a transmis Poliția Română.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel