România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 21 sep, 09:49
Riscă să rămână imobilizată pe viață. E nevoie de peste 12.000 de euro
O tânără din Botoșani, cu trei hernii cervicale, are nevoie de bani pentru a nu rămâne imobilizată într-un scaun cu rotile. Singura șansă o reprezintă o intervenție neurochirurgicală în Statele Unite.

O tânără din Botoșani trece prin clipe cumplite. Aceasta are nevoie de peste 12.000 de euro pentru a face o operație în Statele Unite ale Americii. Intervenția trebuie făcută de urgență pentru a-i crește șansele de a nu rămâne imobilizată.

 

„A merge pe propriile picioare sau a-ți petrece tot restul vieții într-un scaun cu rotile... Totul depinde de o sumă de bani și de cât de repede poate fi ea obținută. E povestea tristă a unei femei tinere și frumoase care nu riscă să-și piardă mobilitatea, ci și funcțiile cerebrale.

Acum patru ani, Nicoleta Roca a fost diagnosticată cu 3 hernii cervicale care i-au afectat foarte grav măduva spinării. În ultimele patru luni, chinul a devenit greu suportabil. Pe zi ce trece, durerile se întețesc, iar riscul de a rămâne paralizată și de a muri e tot mai mare.

 

Speranța de a se face bine vine de la doctorul Ștefan Mindea, un reputat neurochirurg specializat în Statele Unite, care i-a recomandat să se opereze de urgență prin Sistemul METRx, o tehnică minim invazivă.

Problema e costul ridicat. E nevoie de 12.270 de euro, din care s-au strâns mai puțin de 1.000. Nicoleta nu are de unde să strângă singură acești bani, dar e nevoită să găsească rapid o soluție, căci starea ei de sănătate se agravează cu timpul. De aceea, ne roagă din toată inima să-i întindem o mână de ajutor.

Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” îi poate da tinerei o șansă la o viață sănătoasă. Împreună, putem schimba în bine cursul vieții Nicoletei!

 

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați la detalii plată numele de familie-ROCA

Notă* Contractul de sponsorizare se generează automat după completarea formularului de pe site.“

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro