Rihanna va trimite ajutoare prin fundaţia sa victimelor uraganului Dorian din insulele Bahamas
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cântăreaţa născută în Barbados, Rihanna, a anunţat miercuri pe reţelele de socializare că va trimite ajutoare prin intermediul fundaţiei sale, Clara Lionel, victimelor uraganului Dorian care a devastat insulele Bahamas la sfârşitul săptămânii trecute şi a provocat moartea mai multor persoane, relatează EFE. 

'Sunt prezenţi în rugăciunile mele', a scris pe Twitter cântăreaţa Rihanna, care prezidează această fundaţie ce poartă numele bunicilor săi, Clara şi Lionel Braithwaite. 'Fundaţia încearcă să afle cum poate să ajute', a precizat artista din Barbados, care a precizat că are 'inima frântă' la aflarea devastărilor produse de uragan. Premierul din Bahamas, Hubert Minnis, a informat marţi că cifra morţilor provocate de uragan a crescut la şapte.

'Casele, clădirile şi infrastructura sunt complet distruse şi inundate', a spus premierul, care a precizat că aeroportul, complet inundat, seamănă acum cu un lac. În zilele următoare arhipelagul Bahamas va fi vizitat de premierul canadian, Justin Trudeau, care va veni cu ajutoare oferite de această ţară nord-americană. Sunt de asemenea aşteptate vizitele preşedintelui Comunităţii din Caraibe (Caricom), Allen Chastanet, şi a primului ministru din Barbados, doamna Mia Mottley.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel