Rihanna este însărcinată. Ea și rapperul A$AP Rocky așteaptă cel de-al doilea copil
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Rihanna este însărcinată. Ea și rapperul A$AP Rocky așteaptă cel de-al doilea copil / Foto: Facebook Rihanna
Rihanna este însărcinată. Ea și rapperul A$AP Rocky așteaptă cel de-al doilea copil / Foto: Facebook Rihanna
Rihanna este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Rihanna este însărcinată cu al doilea copil, a confirmat revista People. Artista în vârstă de 34 de ani a urcat, duminică, pe scena Super Bowl 57, îmbrăcată din cap până în picioare în roșu aprins, dezvăluindu-și astfel burtica de gravidă. Ea este prima femeie însărcinată care a susținut un spectacol la pauza de la Super Bowl 57

Rihanna a făcut marea dezvăluire în primele momente ale spectacolului ei, frecându-și burta. Vestea a fost confirmată pentru People de un reprezentant al artistei.

Rihanna și iubitul ei au devenit părinți pentru prima dată în 2022



Câștigătoarea Grammy și iubitul ei, rapperul A$AP Rocky, au devenit părinți pentru prima dată în mai 2022. Ei așteaptă acum cel de-al doilea copil. În timpul spectacolului, rapperul a fost surprins susținând-o pe artistă și filmând întregul moment, în timp ce dansa vesel.

Rihanna a dezvăluit pentru prima dată în ianuarie 2022 că așteaptă primul ei copil cu Rocky, în vârstă de 33 de ani. După ce a fost fotografiată cu burtica de gravidă în New York, o sursă a declarat pentru People că Rihanna este "încântată să fie mamă" și că "nu a putut fi mai fericită".

"Tot ceea ce face Rihanna, ea o face în felul ei, în propriul orar, iar să ai un copil nu este diferit", a spus sursa.

"Sunt la fel ca orice altă pereche de viitori părinți. Da, se întâmplă să fie celebri, dar sunt doar cel mai drăguț și mai amețitor cuplu tânăr care așteaptă copii", a mai menționat sursa respectivă.

Ce fel de mamă este Rihanna

Rihanna și-a deschis spectacol de la Supr Bowl cu "B--- Better Have My Money" și a interpretat, de asemenea, hiturile ei "Run This Town" și "Umbrella".

Înainte de venirea pe lume a primului său copil, Rihanna a declarat pentru Elle că, în calitate de fan al The Real Housewives, ea crede că stilul ei de părinte va fi similar cu cel al Real Housewives din New Jersey Teresa Giudice.

"Teresa din Jersey nu se joacă cu copiii ei. Ea se va aplatiza cu acei copii. Și asta rezonează foarte mult cu mine pentru că simt că ăsta este genul de mamă care voi fi", a spus Rihanna pentru presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel