Rihanna, dorința arzătoare a artistei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Bratu
WhatsApp
Rihanna
Rihanna
Cu 8 premii Grammy și o mulțime de premii muzicale câștigate, Rihanna își îndreaptă acum atenția asupra celui mai prestigios premiu din lumea filmului.

Cântăreața, care a pășit recent în lumea filmului, cu proiecte precum "Bates Motel", "Valerian" și "the City of a Thousand Planets", spune că aspiră să adauge la colecția sa de trofee, un Oscar, o mică statuie de aur.

Artista a recunoscut, într-un interviu acordat pentru The Sun, că s-ar bucura foarte mult să câștige acest premiu. "Mi-ar plăcea să ajung acolo într-o zi. Cine n-ar vrea să audă că munca pe care o face este una foarte bună?", a mărturisit Rihanna. Cu toate acestea, susține că tot ce poate să facă acum este să muncească în continuare și să aștepte ca lucrurile să vină de la sine, "Ceea ce trebuie să fac este să lucrez cât de mult pot și dacă urmează premii, atunci e minunat."

Proiecte în desfășurare

RiRi este plină de speranță pentru viitor, mai ales cu filmul "Ocean's Eight", în pregătire pentru anul următor. Cântăreața speră ca acest film să-i aducă premiul mult dorit, informează InStyle Magazine.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel