Ridzi, dezamăgită de atitudinea foştilor colegi din PDL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
monica_iacob_ritzi
monica_iacob_ritzi

Monica Iacob Ridzi, proaspăt aleasă deputat din partea PP-DD, este foarte dezamăgită de atitudinea pe care foştii ei colegi din PDL au avut-o faţă de ea, după ce, timp de 16 ani, a muncit și "a dat totul" pentru partid.

"Relaţia mea cu foştii colegi din PDL este rece. Sunt dezamăgită de atitudinea foştilor mei colegi de partid faţă de mine. Eu spun că s-a greşit faţă de mine, au acţionat cu dublă măsură în ceea ce mă priveşte, tot ce s-a întâmplat a fost incorect. După 16 ani în care am muncit şi am dat totul pentru acel partid, nu meritam un asemenea tratament. Mă bucur că electoratul şi-a dat seama unde este adevărul şi mi-a acordat încrederea de a continua în Parlament“, a declarat, sâmbătă, la Brașov, Monica Iacob Ridzi, potrivit NewsIn.

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului, a vorbit şi despre priorităţile legislative pe care le va susţine în prima parte a sesiunii parlamentare.

"În primul rând, voi susţine un proiect de lege care se află deja pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor, anume acela de a înlocui programul «cornul şi laptele» cu acordarea unei mese calde fiecărui elev, ori, acolo unde nu se poate acest lucru cu acordarea unui pachet cu alimente. Trebuie să avem grijă de felul în care cresc copiii noştri, alimentaţia sănătoasă fiind foarte importantă pentru ei. De asemenea, voi mai susţine un alt proiect de lege pe care tot eu l-am iniţiat, care se referă la acordarea de tratament stomatologic gratuit pentru copii", a mai spus deputatul PP-DD, la Brașov, unde s-a discutat formarea grupurilor parlamentare ale PP-DD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel