Ridley Scott, regizorul filmului „Napoleon”, va lucra la un film despre Bee Gees
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FOTO: Pexels
FOTO: Pexels
Regizorul celebru Ridley Scott se pregătește să aducă pe ecran povestea legendarei trupe muzicale Bee Gees, într-un nou val de biografii despre artiști importanți din industria muzicală.

Potrivit Deadline, Ridley Scott se află în discuții pentru a regiza un film despre cei populari producători de hituri. În acest proiect, Barry Gibb, singurul membru supraviețuitor al formației Bee Gees, va fi implicat în calitate de producător executiv, iar Graham King, producătorul filmului „Bohemian Rhapsody”, este de asemenea implicat.

Deși nu au fost oferite detalii despre intrigă sau distribuție, filmul va avea acces la înregistrările Bee Gees printr-un acord încheiat de studioul Paramount cu familia Gibb în 2019.

Născuți pe Insula Man și crescuți în Manchester înainte de a emigra în Australia, frații Gibb - Barry, Maurice și Robin - au format o trupă și au lansat primul lor album în 1965.

După ce s-au întors în Marea Britanie în 1967, au cunoscut o popularitate uriașă, cu o serie de hituri precum „How Can You Mend a Broken Heart”, „Jive Talkin'” și „Tragedy”. Albumul lor de pe coloana sonoră a filmului „Saturday Night Fever” s-a vândut în peste 40 de milioane de exemplare. Maurice Gibb a murit în 2003, iar Robin Gibb a murit în 2012.

Ridley Scott, în vârstă de 86 de ani, a finalizat recent filmările pentru continuarea filmului „Gladiator”, în care vor juca Paul Mescal și Denzel Washington, film programat să fie lansat în noiembrie. Potrivit Deadline, Scott a fost invitat să regizeze un film despre Bee Gees în anii '70 de către managerul lor, Robert Stigwood, însă proiectul nu s-a materializat niciodată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel