RIDICARE MAȘINI Sector 3. ”Fără niciun fel de discuție”
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Ridicare mașini
Ridicare mașini
Șoferii care-și vor parca mașinile sau vor staționa neregulamentar pe șoselele din Sectorul 3 al Capitalei vor avea o ”surpriză”: mașinile le vor fi ridicate și vor fi amendați. 

Șoferii care vor parca pe carosabil își vor putea recupera mașinile doar după ce vor plăti o taxă și-și vor achita amenda. 

Consilierii locali ai Sectorului 3 au aprobat un astfel de proiect de hotărâre în şedinţa de joi.

”Ridicăm maşini doar acolo unde se exagerează, acolo vom interveni şi am dat ca exemplu - acolo unde se intră pe spaţiul verde. Le vom ridica (maşinile - n.r.) fără niciun fel de discuţie, pe trecere de pietoni în zona şcolilor şi pe trecere de pietoni în general, pentru că e profund în neregulă să-ţi permiţi aşa ceva, dar şi acolo unde deranjează circulaţia, aşa cum spune la lege. Deci pe chestiuni foarte limitate, în rest vom amenda conform legii”, a declarat primarul Robert Negoiţă, pentru Agerpres.

[citeste si]

El a adăugat că urmăreşte realizarea unui program de salubrizare a sectorului, iar şoferii au obligaţia să îl respecte.

”Obiectivul nostru este să facem program de salubritate. Conform unui orar, vom avea oprire interzisă, pe rând, în fiecare parcare, pentru a putea să facem o salubritate eficientă, aşa cum este şi în ţările civilizate. Iar atunci când nu se respectă şi îmi rămâne o maşină pe zona pe care trebuie să o curăţ, conform indicatorului 'Oprire interzisă', normal că o să o ridic eu şi facem operaţiunea de salubrizare”, a explicat Negoiţă.

Maşinile vor fi ridicate de către Direcţia Generală de Poliţie Locală a Sectorului 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel