Rick Ross își aduce Lamborghini-ul la Mamaia
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Mega starul american faimos pentru hit-ul internațional “Purple Lamborghini” vine weekendul acesta pe litoralul românesc pentru a susține un concert de zile mari. Astfel, chiar în această seară, artisul va î ncinge atmosfera într-unul din cele mai cunoscute cluburi de pe litoralul românesc.

Rick Ross, rapper-ul american, va concerta în Mamaia Nord și pentru prima dată în România. Vedeta va sosi la Nuba Beach Club cu un Lamborghini cu care va și urca direct pe scena concertului. Show-urile artistului cât și muzica să fiind un etalon pentru cele mai exclusiviste cluburi atât din Europa cât și din USA. 


Pe numele său real, William Leonard Roberts II este unul dintre cei mai bogați cântăreți de muzică rapp fiind estimat de către Forbes în 2018 ca având o avere de peste 35 milioane de dolari și un potențial fantastic de creștere.

Rick Ross, bun prieten și deseori partener de scenă cu Dj Khaled, a colaborat în ultimii ani și cu alți artiști de renume precum Chris Brown, French Montana, Gucci Mane sau Flo Rida iar printre cele mai cunoscute melodii ale sale amintim “New Flame”, “God Forgives, I Don’t” , “I’m on One”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel