Rică Răducanu: Da, mă, te bucuri obor... Nu auzi că nu tre' să te duci la Piața Bucur Obor că-i aglomerat?!
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Rică Răducanu va împlini în curând 74 de ani, însă nu dă semne să se potolească.

Cunoscut pentru efervescența sa clasică, de rapidist, Rică Răducanu trece greu peste perioada asta de izolare. Este în grupa de vârstă de risc și vrea, nu vrea (nu vrea deloc - n.r.) trebuie să stea în casă.

"Îți spun sincer, m-a terminat asta. Am momente când simt că nu mai pot. Eu nu am stat niciodată închis așa în casă... Noroc că am curtea asta, dar și ea mi-e mică... Ies stau la soare, mă mai plimb pe stradă. Cătălin (fiul său) are casă la 2 curți de mine, beau un șpriț, tragem de timp ce să facem?".

Un tip extrem de dinamic, fostul mare portar avea trasee bine stabilite, cu mers la piață, întâlniri cu prietenii și diverse alte activități: "Acum respect ce zic autoritățile astea, nu mai spun că m-a tras curentu, am și tușit de două ori și mi-a zis si doctorul să stau liniștit. Păi, eu aș sta, dar parcă pot?! Nici meciuri nu mai sunt..." a declarat fostul portar al naționalei, pentru DigiSport.

Umorul său a fost și de această dată la înălțime

"Lasă, tăticu, trecem noi și pe asta și pe urmă să vezi îmbrățișari peste îmbrățișări, toți cu toți și eu cu toate". Eu îi spun că mă bucur că îl aud mai bine, iar el: "Da, mă, te bucuri obor... Nu auzi că nu tre' să te duci la Piața Bucur Obor că-i aglomerat?!".

Conform sursei citate, acum se confruntă cu o teamă firească de necunoscut. Dar firea lui veselă dezvoltă anticorpi și pompează optimism. "Vă pupă Rică și să ne vedem sănătoși pe străzi. Când ne lasă ăștia... Până atunci stăm cuminți, ce să facem?!", a mai spus el la DigiSport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel