REZULTATE ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA. Ce spune Ana Birchall
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Ana Birchall a spus că votul exprimat pe 30 noiembrie de către cetățenii Republicii Moldova a confirmat dorința majorității de a continua parcursul european al ţării. Ana Birchall l-a felicitat pe Marian Lupu, președintele Partidului Democrat din Moldova, pentru rezultatul obținut.

VEZI ȘI: De 1 Decembrie, Băsescu a transmis un mesaj legat de prezidențiale. Reacția celor prezenți la Cotroceni

"Prezența mare la urne în alegerile de duminică arată determinarea fraților noștri de peste Prut de a-şi hotărî singuri viitorul și faptul că, în acest moment deosebit de important, cetățenii Republicii Moldova au ales să își facă vocea auzită", a declarat Ana Birchall.

"Salut opțiunea alegătorilor moldoveni pentru continuarea direcției pro-europene, așa cum reiese din rezultatele parțiale, şi doresc să felicit colegii noştri social-democraţi din Partidul Democrat din Moldova şi pe preşedintele său, Marian Lupu, pentru rezultatul foarte bun obţinut", a continuat Ana Birchall.

"România va fi în continuare alături de Republica Moldova în susținerea proiectului de integrare europeană, proiect care a animat cetățenii moldoveni să meargă la vot şi să consfinţească parcursul european al ţării", a mai adăugat deputatul PSD Ana Birchall.

VEZI ȘI: REZULTATE ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA. Partidele pro-europene câștigă teren. Cum se împart mandatele în Parlament

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel