Rezultat VOT pentru Cioloș la conducerea PLUS: ”O să regretați”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Dacian Cioloș
Dacian Cioloș
Vot controversat pentru Dacian Cioloș la conducerea PLUS. 

Dacian Cioloș a fost singurul candidat la conducerea PLUS. În cadrul convenției naționale, în timpul votului s-a blocat sistemul. Membrii din sală nu au reușit să voteze, au fost probleme tehnice. Se pare că și membrii care n-au ajuns la Convenția Națională PLUS și urmăreau totul online au intrat să voteze pe aplicație și astfel s-a blocat totul. 

Vezi aici: Votul pentru Cioloș la conducerea PLUS a PICAT. Transmisiunea, întreruptă

Transmisiunea LIVE a fost întreruptă în contextul în care nu se reușea votul pentru Dacian Cioloș la conducerea PLUS. A fost reluată transmisiunea după zeci de minute. Ulterior, a fost spus și rezultatul votului. Au votat 1557 de delegați. 7 membri au votat împotriva lui Dacian Cioloș, reprezentând 0,45%. Au fost și abțineri - 0,38%. În final, președintele PLUS a fost ales cu 99,17% din voturi, după cum a anunțat delegata care prezintă convenția. 

Dacian Cioloș a început discursul după ce a fost ales prin a le spune: ”Mulțumesc. O să regretați pentru că o să ne punem la treabă.” El a continuat: ”Celor care-și pun întrebare Ce sens are votul acesta de o jumătate de euro când e singur candidat și cu rezultate cum întâlneam numai în vremurile de mult apuse? le spuns că e important pentru noi să începem așa cum trebuie, deci era important să avem votul pentru că trebuie să ne obișnuim cu un anumit fel de a face lucrurile. Cât mai transparent”. 

El a afirmat că ”v-am cerut un mandat de maxim un an de zile”. 

Dacian Cioloș a afirmat că obiectivul său politic este să aibă majoritatea politică în Parlamentul României pentru a putea guverna: ”Acesta este scopul pentru care am intrat în politică și principalul meu obiectiv”. 

El a anunțat că va fi pe lista pentru europarlamentare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel